maanantai 28. syyskuuta 2015


Suklaapiirakka        Tehty: 27.9.-15
Ainekset:
  • ·        2,5 levyä voitaikinaa
  • ·        suklaalevy
  • ·        kananmuna


Valmistus:
  1.  Kaulitse voitaikinat yhtenäiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levyn tulee olla reunoiltaan n.5 senttiä suklaalevyä isompi.
  2. Laita suklaalevy taikinan keskelle ja tee taikinan reunoihin n.1 sentin välein viillot. Voit tehdä ne terävällä veitsellä tai saksilla.
  3.  Asettele sentin levyiset taikinasuikaleet suklaalevyn päälle vuorotellen               kummaltakin puolelta. Suklaalevyn tulee peittyä kokonaan.
  4. Voitele vielä piirakka kananmunalla ennen kuin laitat sen uuniin. Paista 200- 225 asteessa n.15min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti