perjantai 18. syyskuuta 2015


  Nakkisoppa:      Tehty: 17.9
  • Ainekset:                                                       
    • 50g juuriselleriä                                       
    • 100g lanttua                                                
    • 50g palsternakkaa                               
    • 150g porkkanaa                                  
    • 50g sipulia                                              
    • 100g purjoa                                                
    • 500g perunaa                                           
    • 600g nakkeja                                           
    Neste:  
  • 1,5L vettä
  • 10kpl kokonaisia maustepippureita
  • 6g suolaa
        Valmistus:
  1. Kuori ja huuhtele juurekset ja kuutioi. Kuutioi perunat.
  2. Viipaloi nakit 1cm kokoisiksi paloiksi.
  3. Kuumenna lihaliemi ja lisää pippurit. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, lisää nakit. Kuumenna keitto ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.
  4. Hienonna persilja ja lisää se valmiiseen keittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti