
Ainekset:
· 400g
spagettia
· n.1L
herkkutatteja
· 2
salottisipulia
· 2-3
valkosipulinkynttiä
· 1rkl
voita tai öljyä
· 2dl
ruokakermaa
· 2,5rkl
kanafondia
· ripaus rouhittua mustapippuria
· 2rkl
sitruunamehua
· 1rkl
tuoretta timjamia tai
· 1tl
kuivattua
· 200g
vuohenjuustoa
Valmistus:
1.
Puhdista ja paloittele sienet. Kuori
ja silppua salottisipulit. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Hauduta
sienet ja sipulit pehmeiksi rasvassa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja anna
kiehahtaa.
2.
Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat
pois ja murenna juuston keskiosa kastikkeen joukkoon. Anna juuston sulaa ja hauduta
kastiketta vielä hetki.
3.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen
mukaan, valuta ja sekoita sienikastike pastan joukkoon.
Kuva ja resepti on otettu sivulta:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti