tiistai 25. elokuuta 2015


 Kanaruoka                    tehty: 20.8. To

Hei taas! Koulusta päästyäni, minun teki mieli tehdä ruokaa ja päätin tehdä 
kanakastiketta ja keittää riisiä. Ja ostin lisukkeeksi miniporkkanoita, jotka leikkasin siivuiksi ja sitten vielä mini mozzarellaa ja koristeeksi omalta kasvimaalta itse kasvatettua ruohosipulia.

Kanakastike:        (4 annosta)
  •  400g hunaja marinoitua broilerin suikaleita
  •  2dl ruokakermaa
  • paistamiseen ihan rasvaa
  • paprikajauhetta
  • suolaa
Valmistusohje:
1.       Paista kanasuikaleet pannulla ruskeiksi ja mausta kana paprikajauheella ja suolalla.
2.     Sitten lisätään ruokakerma joukkoon.


Riisi:                   (3-4 annosta)
  • 3dl Uncel ben's riisiä
  • Vettä
Valmistusohje:
1.       Laita kattilaan vettä ja anna kiehua. Sitten lisätään riisi.
2.     Annetaan kiehua noin 11 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti